Καιρός

Καιρός – Καθαρά Δευτέρα: Χειροτερεύει τις επόμενες ώρες, έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πώς θα πετάξουμε χαρταετό [βίντεο]

Καιρός – Καθαρά Δευτέρα: Χειροτερεύει τις επόμενες ώρες, έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πώς θα πετάξουμε χαρταετό [βίντεο]
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα ηπειρωτικά (με εξαίρεση τη Θράκη), την Κρήτη αλλά και τμήματα των νησιών του Ιονίου και των Δωδεκανήσων. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στα ορεινά της Πίνδου.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται το μεσημέρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις πρώτες βραδινές ώρες. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, την Καθαρά Δευτέρα ο άστατος καιρός θα αρχίσει να περιορίζεται προς τα νότια και νοτιοανατολικά θαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα.

Παρόλα αυτά όμως, και πάλι τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

Ο καιρός σε Αθήνα Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Κυριακής

Σε ό,τι αφορά τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ στην Αθήνα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες.



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X