Θέμα

Σάκης Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές της χώρας θα χτυπήσει περισσότερο η κακοκαιρία (βίντεο)

Σάκης Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές της χώρας θα χτυπήσει περισσότερο η κακοκαιρία (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τετάρτη και Πέμπτη τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πολύ έντονα σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος προειδοποιεί ακόμα και του Δήμους να πάρουν μέτρα.

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα τοπικά θα έντονα, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, με έμφαση σε τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, του Βορείου Αιγαίου και πιθανώς στις Σποράδες.

Οι καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια είναι πιθανό να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους, ενώ στην Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο υπάρχει πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις μεγάλου μεγέθους.

Λεπτομέρειες για τις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από την κακοκαιρία στο βίντεο με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα τοπικά θα έντονα, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, με έμφαση σε τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, του Βορείου Αιγαίου και πιθανώς στις Σποράδες. Οι καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια είναι πιθανό να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους, ενώ στην Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο υπάρχει πιθανότητα για χαλαζοπτώσεις μεγάλου μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 25-26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 32-33, στην Ήπειρο από 12 έως 28-29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 30-31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30-31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 29-30 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X