Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Σφοδροί βοριάδες και κρύο το Σαββατοκύριακο (βίντεο)

Σάκης Αρναούτογλου: Σφοδροί βοριάδες και κρύο το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επαναφορά σε χειμωνιάτικο σκηνικό περιμένουμε το Σαββατοκύριακο με σφοδρούς βοριάδες και εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η Παρασκευή θα ξεκινήσει με συννεφιές στα δυτικά κεντρικά και στα βόρεια, δίνοντας τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά.

Έως και τις μεσημβρινές ώρες ο καιρός θα ανοίξει στα βόρεια με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, όχι όμως και στα δυτικά όπου οι βροχές θα γίνουν περισσότερες. Ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν και στην Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια.

Τις νυχτερινές ώρες ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει, με βροχές και καταιγίδες στην βορειοδυτική και βόρεια χώρα, ενώ θα σημειωθούν και κάποιες χιονοπτώσεις που θα φτάσουν μέχρι και τα 600 μέτρα υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί φτάνοντας τα 6 με 7 μποφόρ τις απογευματινές ώρες αλλά από αργά τη νύχτα στα βόρεια θα κάνει την εμφάνιση του ένας παγερός βαρδάρης που θα ενισχυθεί σημαντικά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 22 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Την Παρασκευή η Αττική θα έχει ανοιξιάτικο καιρό με ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 10 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει αραιές συννεφιές που θα πυκνώνουν προς το απόγευμα. Αργά τη νύχτα αναμένεται σοβαρή επιδείνωση με μπόρες, βροχές, καταιγίδες και από αργά τη νύχτα χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Μέχρι και τις βραδινές ώρες -όταν ο άνεμος θα γυρίσει σε βόρειος ρίχνοντας αισθητά τη θερμοκρασία- οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 10 με 20 βαθμούς Κελσίου.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X