Θέμα

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο 39χρονος μαχαιρώνει την 28χρονη Κυριακή – Βίντεο ντοκουμέντο

Άγιοι Ανάργυροι: Η στιγμή που ο 39χρονος μαχαιρώνει την 28χρονη Κυριακή – Βίντεο ντοκουμέντο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων όπου η 28χρονη έσπευσε για να ζητήσει ένα περιπολικό να τη συνοδεύσει στο σπίτι της γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσιάζει το Mega, η Κυριακή μόλις έχει βγει από το αστυνομικό τμήμα και μιλάει στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, ενώ δίπλα της στέκεται ο φίλος της.

Όσο η ίδια μιλάει στο τηλέφωνο, εμφανίζεται ο 39χρονος γυναικοκτόνος, εκείνη τη στιγμή λέει στους αστυνομικούς του τηλεφωνικού κέντρου ότι «τον βλέπει» και γυρίζει με γοργό βήμα προς το αστυνομικό τμήμα, όταν ο 39χρονος αρχίζει να τρέχει κατά πάνω της και στη συνέχεια την μαχαιρώνει έξω ακριβώς από τον σκοπό του αστυνομικού τμήματος.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα, όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχει ένα περιπολικό σε αντίθεση με όσα έχουν υποστηρίξει τόσο οι αστυνομικοί του τμήματος, ότι δεν υπάρχει περιπολικό, αλλά και όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, η οποία είπε ότι υπήρχε περιπολικό αλλά ήταν σε περιπολία.

Το σοκαριστικό είναι πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αστυνομικός που βρισκόταν στο φυλάκιο δεν βγήκε έξω να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα αλλά και οι ίδιοι, όπως επεσήμαναν, δεν έσπευσαν να βοηθήσουν γιατί φοβήθηκαν για τη ζωή τους, καθώς ο δράστης κυκλοφορούσε με το κουζινομάχαιρο στον δρόμο και απειλούσε την 28χρονη.



Το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας με την Άμεση Δράση

Κυριακή: Βρίσκομαι στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Χρειάζομαι ένα περιπολικό να με πάει στο σπίτι γιατί εκεί με περιμένει ο πρώην μου.

Αστυνομικός: Να στείλω περιπολικό για τον πρώην;

Κυριακή: Τον είδα να περιμένει απ΄ έξω…

Αστυνομικός: Το περιπολικό δεν είναι ταξί, οπότε να το στείλω στο σπίτι σας.

Κυριακή: Στείλτε το στο σπίτι…

Ακολούθως ο αστυνομικός την ρωτάει ποια είναι η διεύθυνση και σε πόση ώρα να στείλει το περιπολικό.

Κυριακή: Δεν γνωρίζω σε πόση ώρα, δίπλα είμαι, στο Αστυνομικό Τμήμα. Εγώ τι να κάνω να περιμένω εδώ;

Αστυνομικός: Αυτός τι κάνει; Το όνομα σας;

Κυριακή: Γρίβα Κυριακή. Βρίσκεται έξω από το σπίτι μου

Αστυνομικός: (λέει γράφοντας τις πληροφορίες) Αναμένει έξωθεν της οικίας της ο πρώην σύντροφος της με σκοπό… να σας ασκήσει βία έτσι; Βρίσκεται πλησίον, στο αστυνομικό τμήμα και καλεί…

Κυριακή: Χάνομαι έχει έρθει εδώ…

Αστυνομικός: Οπότε να στείλω στο αστυνομικό τμήμα…

Ακολουθούν οι κραυγές της 28χρονης, η οποία δέχεται τη δολοφονική επίθεση από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. «Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα ρε», ακούγεται να λέει κάποιος.

Αστυνομικός: Με ακούτε…



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X