Θέμα

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής – «Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στη νεκροφόρα αλλά αν ήταν ένας δίπλα της τη Δευτέρα…»

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής – «Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στη νεκροφόρα αλλά αν ήταν ένας δίπλα της τη Δευτέρα…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους όπου είχε πάει για να καταγγέλλει τον 39χρονο.

«Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στη νεκροφόρα αλλά αν ήταν ένας δίπλα της τη Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δεν θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα» είπε ο πατέρας της Κυριακής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Ευαγγελάτο -ο οποίος και μετέδωσε το μήνυμά του- καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητο, συνοδεύοντας την κόρη του στην τελευταία της κατοικία.

Και πρόσθεσε ξεσπώντας ότι «τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά αν μπορούσαν να τη συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της όπως τώρα την συνοδεύουν στο τελευταίο της όμως, σπίτι… Η κόρη μου τελικά υπάρχει για την αστυνομία; Δεν έχω καταλάβει…». Ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός, ότι όπως λέει ο ίδιος δεν τον πήραν καν τηλέφωνο από την αστυνομία για να τον ενημερώσουν για την δολοφονία της. Άλλωστε, όπως είχε αναφέρει ο πατέρας της 28χρονης το έμαθε από τους δημοσιογράφους… «Με κάλεσε μόνο ένας αστυνομικός για να μου πει ότι όλα έγιναν γρήγορα και η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».

Αναλυτικά ο πατέρας της 28χρονος Κυριακής είπε τα εξής: «Πήρα να σας πω πού είμαι τώρα. Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου. Είναι πανέμορφη. Την έντυσα νυφούλα σήμερα. Είναι τόσο μα τόσο όμορφη, δεν καταλαβαίνετε. Κουκλάρα. Το κορίτσι μου ντυμένο στα λευκά. Ξέρετε σήμερα συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί.

Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στη νεκροφόρα αλλά αν ήταν ένας δίπλα της τη Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δεν θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα. Σήμερα μπόρεσαν να συνοδεύσουν την Κούλα μου… Αλήθεια λέω! Είναι πάρα πολλοί οι αστυνομικοί εδώ. Αλήθεια τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά αν μπορούσαν να τη συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της όπως τώρα την συνοδεύουν στο τελευταίο της όμως, σπίτι… Η κόρη μου τελικά υπάρχει για την αστυνομία; Δεν έχω καταλάβει…

Τρεις ημέρες μετά, κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την αστυνομία για να μου πει ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε. Με κάλεσε μόνο ένας αστυνομικός για να μου πει ότι όλα έγιναν γρήγορα και η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X