Θέμα

Άγιοι Ανάργυροι: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Η εξοργιστική απάντηση της αστυνομίας στην 28χρονη

Άγιοι Ανάργυροι: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Η εξοργιστική απάντηση της αστυνομίας στην 28χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξοργιστική ήταν η απάντηση του τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης όταν η 28χρονη Κυριακή, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ζήτησε ένα περιπολικό για να τη συνοδεύσει στο σπίτι της, καθώς φοβόταν τον 39χρονο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, από χτες η ελληνική αστυνομία που έχει ακούσει το ηχητικό του άτυχου θύματος με τον τηλεφωνητή του 100, έχει πληροφορηθεί ότι, όταν η κοπέλα ζητάει περιπολικό μετά από την άρνηση της αστυνομικού να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της, εκείνος δίνει την εξοργιστική απάντηση: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».



Δευτερόλεπτα αργότερα δέχτηκε την επίθεση του 39χρονου πρώην συντρόφου της πέφτοντας νεκρή με τον αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας να ακούει ζωντανά τη δολοφονία της γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που πολίτης αντιμετωπίζει θέμα ασφάλειας ή άλλου προβλήματος υγείας υποχρεούται να συνοδεύεται με περιπολικό.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας με την Άμεση Δράση

Κυριακή: Βρίσκομαι στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Χρειάζομαι ένα περιπολικό να με πάει στο σπίτι γιατί εκεί με περιμένει ο πρώην μου.

Αστυνομικός: Να στείλω περιπολικό για τον πρώην;

Κυριακή: Τον είδα να περιμένει απ΄ έξω…

Αστυνομικός: Το περιπολικό δεν είναι ταξί, οπότε να το στείλω στο σπίτι σας.

Κυριακή: Στείλτε το στο σπίτι…

Ακολούθως ο αστυνομικός την ρωτάει ποια είναι η διεύθυνση και σε πόση ώρα να στείλει το περιπολικό.

Κυριακή: Δεν γνωρίζω σε πόση ώρα, δίπλα είμαι, στο Αστυνομικό Τμήμα. Εγώ τι να κάνω να περιμένω εδώ;

Αστυνομικός: Αυτός τι κάνει; Το όνομα σας;

Κυριακή: Γρίβα Κυριακή. Βρίσκεται έξω από το σπίτι μου

Αστυνομικός: (λέει γράφοντας τις πληροφορίες) Αναμένει έξωθεν της οικίας της ο πρώην σύντροφος της με σκοπό… να σας ασκήσει βία έτσι; Βρίσκεται πλησίον, στο αστυνομικό τμήμα και καλεί…

Κυριακή: Χάνομαι έχει έρθει εδώ…

Αστυνομικός: Οπότε να στείλω στο αστυνομικό τμήμα…

Ακολουθούν οι κραυγές της 28χρονης, η οποία δέχεται τη δολοφονική επίθεση από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. «Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα ρε», ακούγεται να λέει κάποιος.

Αστυνομικός: Με ακούτε…



To χρονικό

Η άτυχη γυναίκα πήγε προχθές αργά το βράδυ στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το «100». Εκεί, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης φέρονται να άκουσαν τις φωνές της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X