Κοινωνία

Ακραίες τοποθετήσεις για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο από τον γιο του Αρχιβασανιστή της Μακρονήσου

Ακραίες τοποθετήσεις για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο από τον γιο του Αρχιβασανιστή της Μακρονήσου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Χρήστος Σκαλούμπακας, γιος του Αρχιβασανιστή της Μακρονήσου, γνωστός περισσότερο για τις ακροδεξιές αναρτήσεις που κατά καιρούς κάνει, προκαλεί για ακόμη μία φορά.

Πέθανε σε ηλικία 44 ετών ο λιμενικός που έσωσε χιλιάδες πρόσφυγες

Οι ακραίες τοποθετήσεις του βέβαια δεν έρχονται ως κεραυνός εν αιθρία, αφού σε κάθε ευκαιρία υμνεί διάφορα φασιστικά στοιχεία και διατηρεί σχέσεις τόσο με στελέχη της Χρυσής Αυγής όσο και της ΝΔ.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στον πατέρα του πριν λίγο καιρό σχολίαζε πόσο καλή δουλειά έκανε στην μαρτυρική Μακρόνησο:

Παλαιότερη ανάρτησή του για τον Μίκη Θεοδωράκη: 

https://twitter.com/skaloumbakas/status/960220567176695808?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E960220567176695808&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.documentonews.gr%2Farticle%2Fxrhstos-skaloympakas-o-gios-toy-arxibasanisth-ths-makronhsoy-ymnei-ton-mikh-les-kai-akoyga-ton-patera-moy

Ο Χρήστος Σκαλαμπούκας δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην προσβάλει την μνήμη του υποπλοίαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου, μαζί με λίγους ακόμα εξτρεμιστές σχολιαστές των social media, ο οποίος διέσωσε εκατοντάδες ζωές μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δυο μέρες.

Την ίδια ώρα που όλη η Λέσβος αλλά και η Ελλάδα θρηνούν τον ήρωα του Αιγαίου, με τον πιο αισχρό τρόπο, ο γιος του αρχιβασανιστή, ανάρτησε το παρακάτω post:

«Ήμασταν περήφανοι σε μια χώρα ΗΡΩΩΝ που κατατροπώναμε τους εχθρούς μας! Σήμερα είμαστε περήφανοι για «ήρωες» που διασώζουν τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!»

Η ανάρτηση:

O Παναγιώτης Σκαλούμπακας (1918 – 5 Ιανουαρίου 2010) ήταν ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, γνωστός κυρίως ως σκληρός αντικομμουνιστής και από τη βίαιη δράση του ως διοικητής τάγματος στη Μακρόνησο (Οργανισμός Αναμορφωτηρίων Μακρονήσου).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X