Κοινωνία

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της άτυχης νηπιαγωγού στην Κρήτη

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία της άτυχης νηπιαγωγού στην Κρήτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο αντίο είπαν ώρα, συγγενείς και φίλοι στην 31χρονη Κάλλια Μηλιαρά που έχασε τη ζωή της, μετά από πτώση στο φαράγγι του Αμπά, στις Τρεις Εκκλησιές. 

Η κηδεία της τελέστηκε, σε κλίμα θλίψης και θρήνου, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Σκαλάνι ενώ το πρωί ξεκίνησε η πομπή από το σπίτι της οικογένειας.

Συντετριμμένοι οι γονείς και η αδερφή της κοπέλας που ταξίδεψε από το εξωτερικό όπου σπουδάζει δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη έχασαν την αγαπημένη τους Κάλλια.

Η νεαρή εκπαιδευτικός λάτρευε την αναρρίχηση, αλλά την περασμένη Κυριακή η αναρρίχηση στο φαράγγι ήταν μοιραία. Βρισκόταν με τον σύντροφό της, όταν έχασε την ισορροπία της κι έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος.

Το neakriti.gr δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΜΑΚ ανασύρουν την άτυχη εκπαιδευτικό από το φαράγγι.

«Ο χρόνος είχε κυλήσει σχεδόν αμέσως αρνητικά», αναφέρει ο διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ κ. Γιώργος Τσακαλάς στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV. «Λόγω της σαθρότητας του εδάφους εμείς πραγματοποιήσαμε την ανάσυρση από την πλευρά την απότομη, την κάθετη και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος και για τους διασώστες και για ολόκληρη την επιχείρηση», τόνισε.

«Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα που στέλνουν στην καλή τους συνάδελφο οι εκπαιδευτικοί από «Το Παγκρήτιον»: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Καλό σου ταξίδι Κάλλια μας»!

Ύστερα από το άγγελμα του θανάτου της νηπιαγωγού, οι συνάδελφοι της από το Εκπαιδευτήριο συγκεντρώθηκαν και αφού πραγματοποιήθηκε τρισάγιο, αποφασίστηκε να κατατεθεί υπέρ της ενορίας Αγίου Δημητρίου Σκαλανίου, όπου έγινε η κηδεία της Κάλλιας Μηλιαρά το πρωί της Τρίτης, το ποσό των 200 €.

Πηγή:neakriti.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X