Κοινωνία

Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor 2021!

Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor 2021!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021: Ο Τριαντάφυλλος δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης και πλέον είναι στο ξενοδοχείο και περιμένει τη στιγμή που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δει την οικογένεια του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

 

Ο Γιώργος Λιανός έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση και είδαμε τον Ντάφυ να χαίρεται με το γεγονός πως φεύγει ο ίδιος και όχι ένας από τους καλούς του φίλους.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν τα δυο πρόσωπα που είχαν έρθει κοντά με τον παίκτη του Survivor 2021, και έκλαψαν με μαύρο δάκρυ όταν ανακοινώθηκε το όνομα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Τριαντάφυλλος πριν φύγει από το συμβούλιο είπε:

«Τελείωσε, θα πάω σπίτι. Θα είμαστε μαζί για πάντα. Γιώργο δεν σου κρύβω ότι είμαι χαρούμενος και φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Αξίζουν τα παιδιά να συνεχίσουν και να δούμε ωραίες μάχες. Είμαι ο τελευταίος από όλους τους Διάσημους. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε όλον αυτόν τον καιρό και με άφησε στο παιχνίδι μισό χρόνο μακριά από την οικογένειά μου. Είναι άθλος. Ανυπομονώ να μπω στο αεροπλάνο και να αγκαλιάσω τον γιο μου. Τιμή μου που κοιμήθηκα, που αγκαλιαζόμουν, που φιλιόμουν, που τρώγαμε μαζί με τον Σάκη, που θα είμαι δίπλα του όποτε θέλει και την Μαριαλένα… Τους ευχαριστώ όλους και θα είναι στο μυαλό μου.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X