Κοινωνία

Αποκαλυπτικό βίντεο για τη δολοφονική εφόρμηση των νεοναζί χούλιγκαν από την Κροατία

Αποκαλυπτικό βίντεο για τη δολοφονική εφόρμηση των νεοναζί χούλιγκαν από την Κροατία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Aποκαλυπτικό βίντεο που δείχνει το τάγμα εφόδου των φασιστο-χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (με σιδηρολοστούς, ρόπαλα και αλυσίδες) να κάνει «παρέλαση» ανενόχλητο από τον σταθμό του ΗΣΑΠ του Περισσού μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια! Οι νεοναζί χούλιγκαν πήγαν από διαδρομή που δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί και όχι από την πιο σύντομη.

Στα πλάνα που δημοσίευσε το STAR πάνω από 100 άνδρες, σαν εκπαιδευμένο τάγμα εφόδου, προχωρούν ανενόχλητοι, λίγο πριν την εγκληματική επίθεση και λίγο πριν σκορπίσουν τον θάνατο.

Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα τους ακολουθούν επτά αστυνομικοί με φακούς. Και είναι απορίας άξιο πως ενώ η αστυνομία ήξερε που πήγαιναν και με τον τρόπο που πήγαιναν ήταν ξεκάθαρα αποφασισμένοι να επιτεθούν και να σκοτώσουν δεν πήρε εγκαίρως τα μέτρα για να αποτρέψει τη δολοφονική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πολύ αποκαλυπτικό για τη δολοφονική πορεία του τάγματος του θανάτου των νεοναζί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αποκαλύπτει επίσης τις τεράστιες επιχειρησιακές ευθύνες της αστυνομίας.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X