Κοινωνία

Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας επισκεπτόταν χώρους ερωτικού μασάζ με την 10χρονη κόρη του – Αποθήκευε στο κινητό της ακατάλληλα βίντεο

Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας επισκεπτόταν χώρους ερωτικού μασάζ με την 10χρονη κόρη του – Αποθήκευε στο κινητό της ακατάλληλα βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στη σύλληψη ενός 54χρονου προχώρησαν οι Αρχές, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται ότι επισκεπτόταν χώρους ερωτικού μασάζ με την 10χρονη κόρη του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, οι επισκέψεις αυτές γίνονταν το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2023 – Ιανουαρίου 2024.

Επισκεπτόταν χώρους ερωτικού μασάζ με την κόρη του: Αποθήκευε στο κινητό της ακατάλληλα βίντεο

Επιπλέον, κατηγορείται ότι συνέδεσε το e-mail με το κινητό της ανήλικης, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται στο κινητό της και να είναι ορατά σε αυτήν, βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Επισκεπτόταν χώρους ερωτικού μασάζ με την κόρη του

Σύμφωνα με το thestival.gr, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 54χρονου, για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρησης ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από οικείο πρόσωπο.

Να σημειωθεί ότι μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια του 54χρονου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X