Κοινωνία

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Νορβηγία ο μικρός Ράινερ

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Νορβηγία ο μικρός Ράινερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται το θρίλερ για γερά νεύρα με την υπόθεση αρπαγής του 6χρονου Ράινερ στην Κηφισιά, καθώς το παιδάκι φέρεται να βρίσκεται στη Νορβηγία με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νορβηγικής καταγωγής πατέρας του 6χρονου έστειλε e-mail στη δικηγόρο που τον εκπροσωπούσε στο παρελθόν και ισχυρίστηκε πως ο Ράινερ είναι μαζί του στη Νορβηγία και είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος που τον άρπαξε, τον έβγαλε από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο, πετώντας σε πρώτη φάση από τη Θεσσαλονίκη στη Δανία.

Η δικηγόρος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να ερευνήσουν αν όντως ευσταθεί η πληροφορία.

Σε περίπτωση πάντως που κάτι τέτοιο ισχύει, θα αποτελεί μυστήριο το πώς κατάφερε ο πατέρας να βγει από την Ελλάδα μαζί με τον μικρό, καθώς η κινητοποίηση των Αρχών ήταν από την πρώτη στιγμή τεράστια και γίνονταν εξονυχιστικοί έλεγχοι ακόμα και στα σύνορα.

Την ίδια ώρα η μητέρα του αγοριού να απευθύνει δραματική έκκληση μέσα από το MEGA:

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Κάνω μια έκκληση σε όποιον έχει κάνει αυτήν την πράξη, σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X