Κοινωνία

Baba Vanga η «Νοστράδαμος» των Βαλκανίων: Ανατριχιαστικές προβλέψεις για το 2021

Baba Vanga η «Νοστράδαμος» των Βαλκανίων: Ανατριχιαστικές προβλέψεις για το 2021
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η χειρότερη όλων, ήταν η χρονιά του 2020 από τους περισσότερους, αλλά ελπίζουμε για ανάπαυλα το 2021 ίσως… χρειαστεί να το ξανασκεφτούμε όμως, τουλάχιστον σύμφωνα με τις προβλέψεις της μυστικίστριας, Μπάμπα Βάνγκα. Πριν λίγες ημέρες είχαν έρθει στη δημοσιότητα οι προβλέψεις της Βουλγάρας μάντισσας, ωστόσο υπάρχει και… συνέχεια για το 2021, με το μέλλον (αν ευσταθεί φυσικά) να προδιαγράφεται ζοφερό.

Η Βάνγκα γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1911-1911, τυφλή από την πρώιμη παιδική ηλικία, η Gushterova πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην περιοχή Rupite στα βουνά Kozhuh στη Βουλγαρία . Η Zheni Kostadinova ισχυρίστηκε το 1997 ότι εκατομμύρια άνθρωποι πίστευαν ότι διέθετε παραφυσικές ικανότητες και σύμφωνα με τους υποστηρικτές της έχει προβλέψει (φυσικά χωρίς καμία απόδειξη) τα περισσότερα συμβάντα του 20ου αιώνα. Πέθανε στις 11 Αυγούστου το 1996.

Ο νέος γύρος προβλέψεων αναφέρει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης από αντιφρονούντες ενώ η Κίνα θα γίνει παγκόσμια υπερδύναμη!

Εκτός από όλα αυτά, υπάρχουν και μερικά θετικά νέα, όπως το ότι η παραγωγή πετρελαίου θα σταματήσει και η Γη θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να… αναπνεύσει.

Να σημειωθεί πως όλα τα κείμενα της δήθεν προφήτισσας είναι διφορούμενα και φυσικά δεν υπάρχει κάποιο ψήγμα αλήθειας…

Σε Κινέζα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε δολοφονημένη στα Βίλια σε βαλίτσα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X