Θέμα

«Δεν θα μου γλίτωνες…» – Σοκ από τα μηνύματα του 48χρονου δασκάλου σε μαθήτριες δημοτικού

«Δεν θα μου γλίτωνες…» – Σοκ από τα μηνύματα του 48χρονου δασκάλου σε μαθήτριες δημοτικού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διάλογοι που σηκώνουν την τρίχα ανάμεσα στον δάσκαλο που… έβαζε στο μάτι κοριτσάκια της Ε’Δημοτικού, την ώρα που οι έρευνες των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν στα δίχτυα του έχουν παγιδευτεί και άλλα κοριτσάκια.

Τα αποτελέσματα των ερευνών στο lap top, το τάμπλετ και το κινητό τηλέφωνο του δασκάλου αναμένεται να δείξουν την αλήθεια, ενώ ο 48χρονος και πατέρας δυο ανηλίκων παιδιών, οδηγήθηκε σήμερα στον 15ο ανακριτή προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για τα όσα φρικτά φέρεται να διέπραξε με θύματα τις τρεις μικρές μαθήτριες.

Μηνύματα σοκ: «Κύριε με κάνετε και ντρέπομαι….»

Οι πληροφορίες λένε πως ο σάτυρος, ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με τα κοριτσάκια της τάξης του πριν από περίπου δέκα ημέρες. Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ότι οι επαφές που γίνονταν μέσω viber και skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.

«Πάγωσαν» οι γονείς με τις αποκαλύψεις για τον δάσκαλο που παρενοχλούσε 10χρονα κορίτσια

«Πράγματι μιλούσαμε. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία για τη βελτίωση των σχολικών τους επιδόδεων. Μιλούσαμε μόνο για τα μαθήματα. Οι γονείς τους το γνώριζαν» είπε χωρίς φυσικά να διευκρινλισει γιατί δεν είχε επαφές και με τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης του, ούτε φυσικά για τα απροσάρμοστα μηνύματα που έστελνε στα τρία κοριτσάκια που αναμφισβήτητα τον «καίνε»:

– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…».
– «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι».
– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» αναφέρει ο δάσκαλος στη μικρή μαθήτρια η οποία όχι μόνο ντρέπεται αλλά επιδεικνύει πολύ ώριμη στάση απέναντι στον 48χρονο, διαισθανόμενη προφανώς τον κίνδυνο.

Σε άλλο μάλιστα διάλογο, το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Είσαι όμορφη. Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα θα ήταν αλλού το μυαλό μου».

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζουν τις έρευνες καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα και ψάχνουν σε βάθος όλες τις υποθέσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X