Κοινωνία

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Χυδαίες βρισιές στο Εφετείο – «Το μ@@νι της μάνας σου!»

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Χυδαίες βρισιές στο Εφετείο – «Το μ@@νι της μάνας σου!»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μεταφέρθηκαν σήμερα στο Εφετείο για την υπόθεση απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου που σύμφωνα με την αστυνομία συνδέεται με την δολοφονία του Ζαφειρόπουλου.

Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2014, έξω από το σπίτι στην Πεντέλη του δικηγόρου Αντωνόπουλου. Δύο άνδρες που του είχαν στήσει ενέδρα, τον απείλησαν προτάσσοντας ο πρώτος ένα πιστόλι με σιγαστήρα και ο δεύτερος ένα καλάσνικοφ. Έπειτα από διάλογο λίγων δευτερολέπτων, ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε τον δικηγόρο στο πρόσωπο. Η σφαίρα πέρασε την κάτω γνάθο και αφού «διέσχισε» το κεφάλι του βγήκε από την κάτω πλευρά του τραχήλου χωρίς να βλάψει τον προμήκη μυελό για ελάχιστα εκατοστά…

Ενώ προκλητικοί εμφανίστηκαν σήμερα οι φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου φτάνοντας στο Εφετείο, όταν ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους αν έχουν σχέση με την δολοφονία Ζαφειρόπουλου, έβρισαν τους δημοσιογράφους λέγοντας: «Το μ@@νι της μάνας σου!»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X