Κοινωνία

«Δράκος του Πειραιά»: Συγκλονιστικό βίντεο με τις προσπάθειες της 20χρονης να γλιτώσει

«Δράκος του Πειραιά»: Συγκλονιστικό βίντεο με τις προσπάθειες της 20χρονης να γλιτώσει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Δράκος του Πειραιά»: Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες σε ένα βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το STAR και δείχνει την αγωνιώδη προσπάθεια της 20χρονης να ξεφύγει από τα χέρια του «δράκου του Πειραιά».
Η κοπέλα, όπως καταγράφεται στο βίντεο, είναι τρομοκρατημένη, χτυπά τις πόρτες των σπιτιών και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.
«Το μάτι μου έχει κλείσει, έχω 8 ράμματα, το μάτι μου και το φρύδι έχουν αλλάξει θέση και το αυτί μου έχουν φουσκώσει πάρα πολύ, ευτυχώς τα δόντια μου δεν έπαθαν κάτι», λέει η κοπέλα που νόμιζε ότι έχασε την όραση της και πίστεψε ότι δεν θα ζήσει στα χέρια του δράστη.

Το κορίτσι σώθηκε επειδή οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της κι ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

«Έρχεται ένα χέρι από πίσω μου, μου κλείνει το στόμα, δεν τον είδα καθόλου πως ήρθε, παλεύαμε για αρκετή ώρα, με έριξε πάτωμα, μου έλεγε να γυρίσω, με είχε πιάσει κεφαλοκλείδωμα, μπουνιές, ήθελε να χάσω τις αισθήσεις μου, μόλις κατάλαβε ότι με τις γροθιές δε βγάζει άκρη, εγώ προσπαθούσα να του βγάλω τα μάτια και φώναζα, με έπιασε από τα μαλλιά και με χτυπούσε στο πεζοδρόμιο», είπε η 20χρονη στην κάμερα του STAR.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X