Κοινωνία

Δράμα: Εντοπίστηκαν οι 3 άνδρες στο Φαλακρό- Χωρίς τις αισθήσεις του 56χρονος, ένας σοβαρά τραυματίας

Δράμα: Εντοπίστηκαν οι 3 άνδρες στο Φαλακρό- Χωρίς τις αισθήσεις του 56χρονος, ένας σοβαρά τραυματίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δράμα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ένας από τους τρεις ανθρώπους που αγνοούνταν στο Φαλακρό όρος, στη Δράμα, ενώ άλλος ένας είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Οι τρεις αθλητές απομακρύνθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα  που συμμετείχαν σε δρομικό αγώνα, και χάθηκαν τα ίχνη τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι χτυπήθηκαν από κεραυνό, ενώ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι ένας άνδρας 55 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ ένας 56χρονος είναι σοβαρά τραυματίας.

Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό, ο τρίτος άνδρας της παρέας είναι καλά στην υγεία του και είναι εκείνος που κατάφερε να ενημερώσει τις Αρχές.

Οι πυροσβέστες που μετείχαν στην επιχείρηση για τη διάσωση των τριών αγνοούμενων τους εντόπισαν πριν από λίγη ώρα. «Έχουμε εντοπίσει χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα 56 ετών και ένας 55χρονος είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος», δήλωσε στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.

Η επιχείρηση ήταν δύσκολη καθώς στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X