Κοινωνία

Δυστύχημα στα Τέμπη: Αγνοούνται δύο Κύπριοι φοιτητές – Έκκληση από τις οικογένειες για τον εντοπισμό τους

Δυστύχημα στα Τέμπη: Αγνοούνται δύο Κύπριοι φοιτητές – Έκκληση από τις οικογένειες για τον εντοπισμό τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεταξύ των επιβατών που αγνοούνται μετά τη σύγκρουση των τρένων το βράδυ της Τρίτης (28/2/2023) στα Τέμπη, συγκαταλέγονται και δύο Κύπριοι φοιτητές.

Πρόκειται για τον 23χρονο Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και την Αναστασία Αδαμίδου και οι οικογένειές τους απευθύνουν έκκληση για τον εντοπισμό τους.

Με φωτογραφία της 24χρονης από την Πάφο που κάνει μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ, ο πατέρας του φίλου της έξω από το Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας συγκλονισμένος και με τρεμάμενη φωνή απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε την κοπέλα να επικοινωνήσει με την αστυνομία, καθώς η ίδια δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα με τους νεκρούς, αλλά ούτε και σε αυτή με τους τραυματίες.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ακόμα βγάζουνε άτομα μας είπανε. Από το τρίτο βαγόνι που ήτανε βγαίνουν ακόμα ζωντανά άτομα. Εγώ κάνω έκκληση όποιος την έχει δει ή ξέρει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές και να μας ενημερώσει».

Την φωτογραφία του Κυπριανού Παπαϊωάννου από το Αυγόρου έδωσε η οικογένειά του.

Με ανάρτηση στο twitter δίνονται και τηλέφωνα επικοινωνίας για όποιον γνωρίζει κάτι για τον φοιτητή.

Οι γονείς των δύο Κυπρίων κατευθύνονται προς την Λάρισα.

Ο Κύπριος Πρέσβης στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος βρίσκεται ήδη στο Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συντονίσει τις απαραίτητες ενέργειες για όποιον Κύπριο πολίτη χρειάζεται βοήθεια λόγω του δυστυχήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X