Media

Εμβόλιο…από το παράθυρο για εκδότη και ιδιοκτήτη καναλιού! ΕΔΕ από Κικίλια

Εμβόλιο…από το παράθυρο για εκδότη και ιδιοκτήτη καναλιού! ΕΔΕ από Κικίλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το εμβόλιο που έκανε καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας, όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο που παρουσιάζει η ιστοσελίδα www.apokalypseis.com μετά από ρεπορτάζ του Μάκη Νοδάρου.

Lockdown: Μήπως να… συνεννοηθούν Χαρδαλιάς-Ταραντίλης για να μην τρελαθούμε εντελώς;

Ο εμβολιασμός του κ. Μάμαλου, ο τελευταίος που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα στις 6,48 μμ, προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στην τοπική κοινωνία αλλά και στον ιατρικό κόσμο της περιοχής, καθώς δεν πληρούσε καμία απολύτως προϋπόθεση προκειμένου να εμβολιαστεί κατ εξαίρεση και κατά προτεραιότητα έναντι των συμπολιτών του.

εμβόλιο

«Τυχαίο γεγονός» το εμβόλιο

Για «τυχαίο γεγονός» κάνει λόγο ο Αλέξανδρος Γαρδικιώτης – επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας , ο οποίος «δεν βλέπει» – όπως λέει – κάποιο θέμα, ούτε σκάνδαλο.

«Τριπλό άξελ» του Αδώνιδος μετά την κυνική αθλιότητα για την εστίαση!(video)

«Εκείνη την ημέρα μας έμεινε ένα εμβόλιο . Κανονικά αυτό θα πρέπει να το κάνουμε σε άτομο του υγειονομικού προσωπικού ή του Λιμενικού Σώματος, του Στρατού η της ΕΛ.ΑΣ. Όμως δεν υπήρχε κάποιος να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Γι αυτό και το εμβόλιο το κάναμε στον κ. Μάμαλο ο οποίος είχε εκδηλώσει την επιθυμία να εμβολιαστεί. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο θέμα ούτε σκάνδαλο …Δεν μπορούσαμε να πετάξουμε το εμβόλιο. Ετυχε να βρεθεί ο κ. Μάμαλος και σε αυτόν έγινε το εμβόλιο που περίσσευε» – είπε στο www.apokalypseis.com ο κ. Γαρδικιώτης.

Απομάκρυνση και ΕΔΕ με απόφαση Κικίλια

Μετά τις αποκαλύψεις ο Αλέξανδρος Γαρδικιώτης αντικαταστάθηκε, ενώ θα γίνει και ΕΔΕ.

«Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αντικαθίσταται άμεσα ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας Αλέξανδρος Γαρδικιώτης και δίνεται εντολή στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθεί η μη ορθή τήρηση των κριτηρίων προτεραιοποίησης της Εθνικής επιτροπής Εμβολιασμών».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X