Κοινωνία

Ενας νεκρός σε σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με βαν της Αστυνομίας (βίντεο)

Ενας νεκρός σε σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με βαν της Αστυνομίας (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε έξω από την Τρίπολη  που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της ΒΙΠΕ Τρίπολης και συγκεκριμένα στο 157ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Καλαμάτας και ενεπλάκησαν ένα ΙΧ και ένα βανάκι της ΕΛΑΣ.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με τόση σφοδρότητα με αποτέλεσμα το βανάκι να τουμπάρει ενώ το όχημα  μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

 

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 79χρονος φέρεται να είχε μπει ανάποδα στην εθνική οδό και να συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα της αστυνομίας. Επιπλέον ελαφρά τραυματισμένη είναι η γυναίκα συνεπιβάτης του ΙΧ.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική και συγκεκριμένα 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα και ο οδηγός του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 79χρονο. Μια γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης τραυματίστηκε.

 

Στο όχημα της ΕΛΑΣ επέβαιναν αστυνομικοί οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Εξαιτίας του τροχαίου, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό διακόπηκε για μια ώρα και αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 2 μετά το μεσημέρι.

Δείτε βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X