Κοινωνία

Αιτωλοακαρνανία: Επικήρυξε τους διαρρήκτες του σπιτιού του με 5.000 ευρώ

Αιτωλοακαρνανία: Επικήρυξε τους διαρρήκτες του σπιτιού του με 5.000 ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας 54χρονος μόνιμος κάτοικος Ναυπάκτου, με σπίτι ιδιοκτησίας του στο Πετροχώρι Θέρμου, επικήρυξε τους διαρρήκτες του με 5.000 ευρώ!

Ο ίδιος κατήγγειλε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»: «Αρχές του τρίτου δεκαημέρου μηνός Ιανουαρίου 2018, εκμεταλλευόμενοι την απουσία μου, οι διαρρήκτες, μπήκαν στην οικία μου-πλατεία Δημοτικού Σχολείου στο Πετροχώρι- παραβιάζοντας με σιδερένιο μοχλό τη μπαλκονόπορτα- αλουμινοκατασκευή του πάνω ορόφου στην πίσω πλευρά και διέφυγαν με μια τηλεόραση 42 ιντσών led μάρκας LG αξίας 550 ευρώ».

Σύμφωνα με τον 54χρονο, ο διαρρήκτης ή οι διαρρήκτες είναι άτομα της περιοχής καθώς η κίνησή τους φάνηκε να είναι πλήρως μελετημένη και σχεδιασμένη.

«Ήξεραν τι ήθελαν να κάνουν. Προφανώς γνώριζαν πότε στο σπίτι δεν είναι κάποιος. Άνοιξαν και κάποια συρτάρια αλλά το σπίτι δεν το βρήκα άνω κάτω. Ήταν μελετημένη η κίνησή τους και αυτός ή αυτοί που το έκαναν είναι από την περιοχή. Περιοχή η οποία ιδιαίτερα το χειμώνα είναι αραιοκατοικημένη», είπε και επισήμανε και την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής.

Πηγή: sinidisi.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X