Κοινωνία

Φωτιά τώρα Εύβοια: Σε ετοιμότητα οι υγειονομικές μονάδες ακόμα και για φιλοξενία πυρόπληκτων

Φωτιά τώρα Εύβοια: Σε ετοιμότητα οι υγειονομικές μονάδες ακόμα και για φιλοξενία πυρόπληκτων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωτιά τώρα Εύβοια:Το παλαιό Νοσοκομείο Χαλκίδας είναι έτοιμο να δεχθεί για φιλοξενία πυρόπληκτους μετά από σχετική προετοιμασία.

Μετά από επικοινωνία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου αποφασίστηκαν τα εξής:

ενισχύουν 4 επιπλέον ασθενοφόρα, επανδρωμένα με ιατρικό προσωπικό, την περιοχή της Ιστιαίας στη Β. Εύβοια, για να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες στον Αγιόκαμπο, από όπου μεταφέρονται πολίτες με πλωτά μέσα προς Αιδηψό και όπου αλλού απαιτηθεί.

τίθεται σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας το Κέντρο Υγείας Σκιάθου εάν χρειαστεί να μεταφερθούν στη Σκιάθο πολίτες από το λιμάνι του Μαντουδίου.

το παλαιό Νοσοκομείο Χαλκίδας έχει προετοιμασθεί και είναι έτοιμο να δεχθεί άμεσα για φιλοξενία 52 πυρόπληκτους πολίτες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Η δυνατότητα μπορεί να αυξηθεί σε 90

το παλαιό Νοσοκομείο Χαλκίδας είναι έτοιμο α την ασφαλή διαμονή των πυρόπληκτων πολιτών (Κλίνες, κλιματισμός, φύλαξη, καθαριότητα κλπ).

Σημειώνεται πως όσον αφορά τις πυρκαγιές στην Ηλεία 12 άτομα διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι εννέα είχαν ήπια αναπνευστικά προβλήματα και οι τρεις ελαφρά εγκαύματα. Αφού τους παρασχέθηκε η κατάλληλη φροντίδα και αποχώρησαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X