Κοινωνία

Φωτιές σε εξέλιξη: Τα νεότερα από τα πύρινα μέτωπα σε Ασπρόπυργο και Τζια

Φωτιές σε εξέλιξη: Τα νεότερα από τα πύρινα μέτωπα σε Ασπρόπυργο και Τζια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωτιές σε εξέλιξη: Με τη συνδρομή από νωρίς το πρωί και εναέριων δυνάμεων συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες ώστε να περιοσιτεί η φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει χαμηλότερη ένταση σε σχέση με χθες όπου οι πολλές εστίες σε δύσβατα σημεία και χαράδρες δυσχέραιναν το έργο των δυνάμεων καθιστώντας δύσκολη την προσέγγισή τους.

Με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα συνδράμοντας τις προσπάθειες των 100 πυροσβεστών, ανάμεσά τους και 30 Ρουμάνων.

Συνδρομή παρέχουν επίσης εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας, δασοφύλακες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και υδροφόρες της Περιφέρειας, ενώ κινητοποιήθηκαν και μηχανήματα έργου για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών.

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Τζια

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε άμεσα πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Τζιά στην περιοχή Κορρησία Κέας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε χθες γύρω στις 22.20 το βράδυ και τέθηκε άμεσα υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 3 οχήματα του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου Κέας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X