Κοινωνία

Φρίκη στα Τρίκαλα: «Είχαν καθημερινούς τσακωμούς» – Νέες αποκαλύψεις για τον 46χρονο που τεμάχισε τον πατέρα του

Φρίκη στα Τρίκαλα: «Είχαν καθημερινούς τσακωμούς» – Νέες αποκαλύψεις για τον 46χρονο που τεμάχισε τον πατέρα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρίκαλα: «Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου πατροκτόνου στα Τρίκαλα στο τηλεφώνημα που έκανε στην Άμεση Δράση.

Στυγερό έγκλημα στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία. O άντρας επικοινώνησε με την αστυνομία στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου και αποκάλυψε ότι είχε δολοφονήσει τον πατέρα του χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στη βιοτεχνία τους στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα, ενώ ο είπε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε πριν από τουλάχιστον δύο ημέρες.

Ο άνδρας που ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσαν οι άνδρας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο δράστης είχε κόψει στον πατέρα του και τα χέρια

Το έγκλημα, σύμφωνα όσα μετάδωσε το πρωί της Δευτέρας (19/2) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο διαπράχθηκε στην οικογενειακή βιοτεχνία τους στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα, ενώ ο 46χρονος είπε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε την Παρασκευή 16/2.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα αυτό φέρει μεταξύ άλλων για τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε σοκ, καθώς προσπαθεί να συνέλθει από το νέο φονικό που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

«Τους άκουσα να μαλώνουν»

«Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν» σημειώνει μάρτυρας μιλώντας στο ThessToday. «Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε» περιγράφει ο ίδρος εμφανώς συγκλονισμένος.

Πάντως, μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των γεγονότων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X