Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Σάλος με βίντεο λιμενικών που χλευάζουν τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Σάλος με βίντεο λιμενικών που χλευάζουν τη δολοφονία της Καρολάιν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο από τηλεδιάσκεψη λιμενικών οι οποίοι σχολιάζουν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με χυδαίο και σεξιστικό τρόπο.

Οι λιμενικοί κάνουν πλάκα μια μέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Το βίντεο που δημοσιοποίησε το ereportaz, καταγράφει αποσπάσματα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος το οποίο γινόταν μέσω τηλεσυνεδρίασης και ακούγονται λιμενικοί να χλευάζουν, να ειρωνεύονται και να γελούν με τα «κοριτσάκια που ονειρεύονται να παντρευτούν πιλότους».

Ο πρόεδρος Μεσσηνίας -Λακωνίας κ. Καμβύσης λέει ειρωνικά ότι είπε στην γυναίκα του «πρόσεξε θα πάρω δίπλωμα πιλότου».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου Φώτιος Γαρουφαλιάς του λέει «έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν».

Το λόγο παίρνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Τσιάνος, ο οποίος λέει «είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο“» και γελάει…

Μάλιστα, ο πρόεδρος Λέσβου αφηγείται την ιστορία που συνέβη στη Μυτιλήνη όπου «ένας σύζυγος σε ένα συγκεκριμένο χωριό σκότωσε την γυναίκα του επειδή τον απατούσε», αναφέροντας μάλιστα στιχάκια που λένε στην περιοχή αναφερόμενοι σε αυτό το γεγονός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X