Κοινωνία

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 39χρονο να παρακολουθεί την 28χρονη έξω από το σπίτι της

Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 39χρονο να παρακολουθεί την 28χρονη έξω από το σπίτι της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους και δείχνει τον δράστη της γυναικοκτονίας να την παρακολουθεί λίγη ώρα πριν τελικά την δολοφονήσει έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο δράστης, γνωστός στις αρχές για το βίαιο ποινικό του παρελθόν, φτάνει έξω από το σπίτι της με την μηχανή του γύρω στις 21:12 (είναι αυτός που φαίνεται χωρίς κράνος) και στρίβει δεξιά έξω από το μπαλκόνι, περιμένοντας πότε θα βγει από αυτό η πρώην σύντροφός του.

Ο 39χρονος όπως φαίνεται στο βίντεο, περιμένει την ώρα που θα φύγει η πρώην σύντροφός του, Κυριακή από το σπίτι της, μαζί με έναν φίλο της προκειμένου να πάνε μαζί στο τμήμα, ώστε να καταγγείλει πως την παρακολουθούσε. Με το που διαπιστώνει ότι αναχωρούν από το σπίτι, την ακολουθεί ως το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όπου έξω από αυτό, την δολοφόνησε με μαχαιριές στην πλάτη.

Ο 39χρονος αφού την σκότωσε με πέντε μαχαιριές έξω από το τμήμα συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη, προκειμένου να απολογηθεί.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για δική του χρήση.



Γνώριμος των αρχών ο 39χρονος, ξυλοδαρμοί και ναρκωτικά στο ποινικό παρελθόν του

Το βίαιο προφίλ του 39χρονου δράστη της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το ΑΤ της περιοχής, έρχεται στην επιφάνεια μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης του φονικού κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες της συντρόφου του, τότε,  για βιασμό και ξυλοδαρμό, ενώ σε βάρος του είχαν εκδοθεί και ασφαλιστικά μέτρα. Το 2020 το 28χρονο θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό, ενώ στην συνέχεια απέσυρε την μήνυση.

Παράλληλα είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά καθώς και για σωματικές βλάβες, ξυλοδαρμό και απείθεια.

Το 2019 κατηγορήθηκε για σωματικές βλάβες και αντίσταση στις Αρχές, ενώ το 2020 είχε εντοπισθεί και είχε συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών.

Λύτρας: «Ο 39χρονος νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές»

Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, στον οποίο απευθύνθηκε η οικογένεια του 39χρονου για να αναλάβει την υπεράσπισή του τόνισε ότι ο δράστης τον τελευταίο χρόνο νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ανέφερε:

«Ναρκωτικά έκανε πριν πολλά χρόνια και με την κοπέλα αυτή ζούσαν μαζί μέχρι και τις 9 Μαρτίου, αυτή είναι η ενημέρωση που έχω από την οικογένειά του. Ζήτησα από την οικογένεια να βρουν τους φακέλους του ανθρώπου αυτού από τα ψυχιατρικά ιδρύματα, να δούμε εάν πράγματι υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή όχι», είπε ο δικηγόρος.

 



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X