Κοινωνία

Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει “Το χαμόγελο του παιδιού”;

Η κυβέρνηση θέλει να κλείσει “Το χαμόγελο του παιδιού”;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν το χωράει ανθρώπου νους η κυβέρνηση να προσπαθεί με διάφορες μεθοδεύσεις να οδηγήσει “Το χαμόγελο του παιδιού”  σε λουκέτο. Μπορεί ο Κώστας Γιαννόπουλος να μην μίλησε για λουκέτο, αλλά οι πράξεις της κυβέρνησης προς τα εκεί κατατείνουν.

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας διαβάζοντας τις καταγγελίες και την ανάρτηση. Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι σταθερός χορηγός του «Χαμόγελου του Παιδιού», δήλωσε την στήριξη του με ανακοίνωση, και την επόμενη ημέρα δέχθηκε εξονυχιστικό έλεγχο από το τμήμα δημοσίων εσόδων. Δηλαδή κατά διαβολική σύμπτωση η εφορία επέδραμε στην εταιρεία που υποστηρίζει “Το χαμόγελο του παιδιού”.

Το χαμόγελο με ανάρτηση του στο twitter, χαρακτήρισε το περιστατικό τραγικό ενώ σημείωσε πως η εταιρεία που σταθερά τους χορηγεί, θορυβήθηκε και κατέβασε την ανάρτηση στήριξης προς την οργάνωση, καθώς έπειτα από τον αιφνίδιο έλεγχο του τμήματος δημοσίων εσόδων, τους ενημέρωσαν ότι θα ακολουθήσει και έλεγχος περιφέρειας.

Μάλιστα σε δεύτερο tweet το «Χαμόγελο του Παιδιού», σημειώνει πως δεν πίστευαν ότι είναι αληθινό, ενώ δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται.

Αναλυτικά οι δύο αναρτήσεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X