Κοινωνία

Η Ματίνα Παγώνη αδειάζει τον Τσιτσιπά: Ο καθένας στο επάγγελμά του

Η Ματίνα Παγώνη αδειάζει τον Τσιτσιπά: Ο καθένας στο επάγγελμά του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καυστικό ήταν το σχόλιο της Ματίνας Παγώνη για τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 23χρονος τενίστας υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο, αν δεν γίνει υποχρεωτικό, ενώ κατόπιν σχολίασε πως δεν βλέπει τον λόγο γιατί πρέπει να κάνει το εμβόλιο ένας άνθρωπος της ηλικίας του.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε πως ο καθένας κάνει ό,τι πιστεύει και κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να εμβολιαστεί, καθώς είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να αποφασίσει. “Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε τον Τσιτσιπά «άριστο τενίστα» που τον θαυμάζουν όλοι και φέρνει νίκες και θεωρεί ότι με αυτό πρέπει να ασχολείται. Τόνισε ότι οι υπόλοιποι, γιατροί κι επιστήμονες, θα ενημερώσουν τον κόσμο γιατί πρέπει να εμβολιαστεί.

«Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε» ανέφερε η κ. Παγώνη.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι πρέπει ο καθένας να ξεχωρίσει το ποιο είναι το λειτούργημα του και τέτοια θέματα τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X