Κοινωνία

Η σύζυγος του Παπαντωνίου από τη φυλακή: «Ο Γιάννος είναι ένας άνθρωπος ακέραιος»

Η σύζυγος του Παπαντωνίου από τη φυλακή: «Ο Γιάννος είναι ένας άνθρωπος ακέραιος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σταυρούλα Κουράκου και ο σύζυγός της Γιάννος Παπαντωνίου βρίσκονται στη φυλακή καθώς είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού μίλησε στη Μαίρη Μπενεά και στην εκπομπή «Μαζί Σου» για την προφυλάκιση τους, τονίζοντας ότι δεν έχει «θυμό προς προς όλο το σύστημα».

«Αυτό που μέσα μου έχω είναι αγάπη για τα παιδιά μου, για την οικογένεια μου και για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο», ανέφερε συγκινημένη ενώ επισήμανε ότι:

«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι ένας άνθρωπος ακέραιος. Έχει ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες διαδικασίες και πάντα έλεγαν γι’αυτόν “ο εύπορος τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ. Ποτέ δεν μπήκε σε τέτοιες συνδιαλλαγές». Όπως είπε, «οΓιάννος Παπαντωνίου είναι μια προσωπικότητα που δεν μπορεί κανείς, ακόμη και σήμερα να ξεπεράσει. Είναι αξεπέραστος».

Στη συνέχεια η κ. Κουράκου τόνισε ότι o Γιάννος Παπαντωνίου στάθηκε στα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο και ότι λειτουργούσε πάντα αξιοκρατικά και μόνο και πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να πει το αντίθετο.

«Πάντα με μέτρο λειτουργήσαμε σε όλη μας τη ζωή και δεν προκαλέσαμε», δήλωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X