Καιρός

Καιρός – Αρναούτογλου: Τεράστια ποσότητα βροχής «έδωσε» ο «Νέαρχος» στη Γαύδο

Καιρός – Αρναούτογλου: Τεράστια ποσότητα βροχής «έδωσε» ο «Νέαρχος» στη Γαύδο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καιρός: Στη Γαύδο έριξε μεγάλη ποσότητα βροχής σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook «43 χιλιοστά σήμερα και 144 χιλιοστά το τελευταίο 48ωρο (τρεις φορές όσο βρέχει κατά μέσο όρο τον Οκτώβρη στην Αθήνα) άφησε ο πρώην μεσογειακός κυκλώνας με τα τρία ονόματα: ΓΚΛΟΡΙΑ, NEAΡΧΟΣ, ΑΠΟΛΛΟ στην Γαύδο!!».

«Όπως επικοινώνησα με το αστυνομικό τμήμα του νησιού, ‘το νερό ήταν μεν πολύ αλλά δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από μια ταβερνούλα όπου πλημμύρισε ελαφρώς’. Μια κακοκαιρία που είχε πολλά χρόνια να κάνει στη Γαύδο όπως μου είπαν!» συμπληρώνει.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Ωστόσο, ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο και όπως τονίζει η άνοιξη επιστρέφει την προσεχή Πέμπτη.

Αρκετά θερμότερες αέριες μάζες από τη βόρεια Αφρική, από την ερχόμενη Πέμπτη και έπειτα, φαίνεται ότι θα κινηθούν βορειότερα και θα καλύψουν μεγάλο μέρος της κεντρικής και ανατολικής Μεσογείου και προφανώς συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, από την Πέμπτη η θερμοκρασία να αρχίσει να ανεβαίνει σε σχεδόν ανοιξιάτικα επίπεδα και πρώτα από τη δυτική και τη νότια νησιωτική Ελλάδα (Κρήτη) όπου η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27-28°C.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X