Θέμα

Καιρός – Αρναούτογλου: Τι λέει για τα χιόνια το σαββατοκύριακο;

Καιρός – Αρναούτογλου: Τι λέει για τα χιόνια το σαββατοκύριακο;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπομονή! Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει πως θα πρέπει να περιμένουμε και τα δεδομένα της Πέμπτης για να απαντήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά.

Το κρύο πάντως είναι δεδομένο, αλλά και οι χιονοπτώσεις. Μένει να δούμε… το πού!

Αναφέρει αναλυτικά ο Σάκης Αρναούτογλου

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Με μεγάλο Ερωτηματικό ο καιρός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στη χώρα κυρίως όσον αφορά στις περιχές όπου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, καθώς το τσουχτερό κρύο είναι δεδομένο για τις περισσότερες περιοχές και κυρίως για την κεντρικη και βορεια Ελλάδα!

Φίλες και φίλοι δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σύγκριση με αυτά που είδατε χθες στο δελτίο καιρού της ετ3 όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Παρασκευή από πλευράς φαινομένων αλλά και από πλευράς θερμοκρασίες η οποία θα πέσει αισθητά μέχρι και την Κυριακή για να παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας!

Καιρός: Ο «Λέανδρος» βάζει στην… κατάψυξη την χώρα τις επόμενες ώρες!

Όμως κατά την ταπεινή μου άποψη η πρόγνωσιμότητα αν και λίγες μέρες πριν, παραμένει αρκετά χαμηλή όσον αφορά στο ποιες περιοχές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα επηρεαστούν από χιονοπτώσεις οι οποίες κατά τόπους δεν αποκλείεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα. Τα σενάρια παραμένουν πολλά τόσο για τη Βόρεια όσο και για την κεντρικη και νότια Ελλάδα! Θεωρώ λοιπόν πως θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της Πέμπτης 14/1 για να έχουμε μία καλύτερη και πιο συγκεκριμένη εικόνα όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο!!».

Δείτε την ανάρτηση

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2762153964024004

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X