Κοινωνία

Κακοκαιρία Daniel: Βιβλικές καταστροφές στη Μηλίνα Πηλίου – Απεγνωσμένα ζητούν βοήθεια- Τα νερά γκρέμισαν σπίτι (βίντεο)

Κακοκαιρία Daniel: Βιβλικές καταστροφές στη Μηλίνα Πηλίου – Απεγνωσμένα ζητούν βοήθεια- Τα νερά γκρέμισαν σπίτι (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αδιανόητες είναι οι καταστροφές στην Μηλίνα στο Πήλιο, που βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής είδαν καταστήματα και τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν και τα αυτοκίνητα τους να παρασύρονται στην θάλασσα. Μάλιστα όπως φαίνεται σε βίντεο .ενα μέρος ενός σπιτιού έχει παρασυρθεί από τα νερά.

Το νερό στην Μηλίνα ξεπερνά το ένα μέτρο, ενώ έπεσαν δέντρα και στύλοι της ΔΕΗ . «Ζούμε βιβλική καταστροφή», «Στείλτε βοήθεια, πνιγόμαστε»  αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής. Απεγνωσμένα καλούν σε βοήθεια κάτοικοι και παραθεριστές που δεν έχουν ούτε ρεύμα, ούτε νερό.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το enikos.gr, φαίνονται τα ορμητικά νερά των χειμάρρων που έχουν δημιουργηθεί, καθώς και η θάλασσα που έχει βγει στην στεριά. Επίσης σε δεύτερο βίντεο, φαίνεται ένα σπίτι, μέρος του οποίου βρίσκεται κάτω από το νερά.

ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΒΟΛΟΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X