PET

Καταγγελία “φωτιά” για θάνατο Ολιβερ στην Αράχωβα: Κάποιοι από τη Δικαιοσύνη και την κυβέρνηση προσπάθησαν αποπροσανατολίσουν την έρευνα

Καταγγελία “φωτιά” για θάνατο Ολιβερ στην Αράχωβα: Κάποιοι από τη Δικαιοσύνη και την κυβέρνηση προσπάθησαν αποπροσανατολίσουν την έρευνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια άκρως σοβαρά καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, του χάσκι που βρήκε φριχτό θάνατο στην Αράχωβα σοκάροντας το πανελλήνιο.

Ο Αντώνης Ζαπάντης μιλώντας στο Mega και με αφορμή την αποκάλυψη ότι η ανακρίτρια έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο για το οποίο ασκήθηκε δίωξη για τον θάνατο του Όλιβερ, επεσήμανε ότι:

«Μπορώ να σας πω σιγουριά ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να αποπροσανατολίσουν την έρευνα κάποιοι ανήκουν στους κόλπους της δικαιοσύνης κάποιοι στους κόλπους της κυβέρνησης. Κάποια στιγμή όλο αυτό το παραμύθι που ζούμε αυτούς τους μήνες πρέπει να τελειώσει».

Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ επεσήμανε ακόμα ότι «έχουμε, πλέον, κατηγορούμενο και όχι ύποπτο. Βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάκρισης, έχουμε κατηγορούμενο και δίωξη σε συγκεκριμένο πρόσωπο».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Αντώνη Ζαπάντη η δίωξη κατά συγκεκριμένου προσώπου, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του, έγινε στις 8 Μαρτίου και αναμένονται οι επόμενες ενέργειες από την ανακρίτρια.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X