PET

Ολιβερ-Αράχωβα: Νέα “βόμβα” – Η Δικαιοσύνη αμφισβητεί το πόρισμα – Καταγγελίες για “κουκούλωμα’

Ολιβερ-Αράχωβα: Νέα “βόμβα” – Η Δικαιοσύνη αμφισβητεί το πόρισμα – Καταγγελίες για “κουκούλωμα’
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Nέα «βόμβα» στην υπόθεση του βασανισμού και της δολοφονίας του χάσκι Ολιβερ στην Αράχωβα, ανατρέπει εκ νέου τα δεδομένα και προκαλεί τελείως διαφορετική εξέλιξη από όσα διέρρευσαν χθες, περί τερματισμού της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση για το βασανιστικό θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα, όχι μόνο δεν θα κλείσει, αλλά υπάρχουν σκέψεις στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης, να εμπλακεί στην έρευνα ακόμη και πραγματογνώμονας κτηνίατρος του εξωτερικού!

 

Κατά τις ίδιες πηγές, η Δικαιοσύνη δεν πείθεται και αμφισβητεί το πόρισμα του καθηγητή Κτηνιατρικής, ο οποίος φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, ο θάνατος του Όλιβερ στην Αράχωβα δεν οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα, αλλά, όπως αναφερόταν «η φύση των τραυμάτων παραπέμπει σε επίθεση άλλου/άλλων ζώων».

Δεν κλείνει η υπόθεση

Ανώτατες δικαστικές πηγές, φέρονται ιδιαίτερα ενοχλημένες από τις διαρροές ότι, η Δικαιοσύνη κλείνει την υπόθεση για το βασανιστικό θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα, όταν η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Οι ίδιες πηγές διαμήνυσαν ότι, η έρευνα όχι μόνο δεν θα κλείσει, αλλά υπάρχουν σκέψεις, να εμπλακεί στην έρευνα ακόμη και πραγματογνώμονας κτηνίατρος του εξωτερικού!

 

Αυτή τη δυνατότητα δίνει ο νόμος στην Εισαγγελία, που εποπτεύει τις έρευνες, για το βασανιστικό θάνατο του Ολιβερ, προκειμένου να διερευνηθεί εξονυχιστικά η υπόθεση, που έχει προκαλέσει φρενίτιδα οργής στο διαδίκτυο.

Η Εισαγγελία, που εποπτεύει την έρευνα της Αστυνομίας, θα περιμένει και το πόρισμα του κτηνίατρου, που έχει οριστεί τεχνικός σύμβουλος από τον κηδεμόνα του χάσκι, πριν αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες της.

 

Στο μεταξύ  αναμένεται να καταθέσει στην Εισαγγελία και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, η οποία έχει δηλώσει δημόσια ότι, «το όνομα του δράστη έχει ήδη γίνει γνωστό και έχει γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί και να επιχειρείται “κουκούλωμα” της υπόθεσης.

Η κ. Πουλτίδου δήλωσε διατεθειμένη να το αποκαλύψει, λέγοντας: «Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία ‘κοιμάται όρθια’. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα».

Πηγή: ieidiseis.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X