Κοινωνία

Κλειστές οι υπηρεσίες ΕΟΠΥΥ στην Αττική – Πώς λειτουργούν τα φαρμακεία

Κλειστές οι υπηρεσίες ΕΟΠΥΥ στην Αττική – Πώς λειτουργούν τα φαρμακεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κλειστές παραμένουν σήμερα οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ στην Αττική, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έφερε η κακοκαιρία «Μπάλλος» και των προληπτικών μέτρων που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία.

Ο ΕΟΠΥΥ, σε ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους ασφαλισμένους πως θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., και για έκτακτα μόνον περιστατικά, τα ακόλουθα φαρμακεία ΕΟΠΥΥ:

Αμπελοκήπων (Λ. Αλεξάνδρας 175), τηλ. επικοινωνίας 2106412135,

Ομόνοιας (Αγ. Κωνσταντινου 16) , τηλ. επικοινωνίας 2105213685-686,

Κεντρικό (Απ. Παύλου 12, Μαρούσι), τηλ. επικοινωνίας 210 8110686.

Ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε πλήρη κινητοποίηση, όπως αναφέρουν αρμόδιοι, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Συγκεκριμένα, από τη 01:00 έως τις 08:00 είχε απαγορευτεί η κίνηση οχημάτων και ΜΜΜ σε Κηφισό και παραλιακή.

Κλειστές είναι σήμερα οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική, εκτός από αυτές που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπιση των επικινδύνων καιρικών φαινομένων. Την ίδια ώρα, ενθαρρύνεται η τηλεργασία, ενώ κλειστά είναι όλα τα σχολεία σε: Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία, Αττική, Χαλκιδική και Εύβοια. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν και τοπικές αποφάσεις για κλείσιμο επιπλέον σχολείων.

Επίσης, κλειστοί είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και οι δομές ΑμεΑ σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία.

Τέλος, δεν λειτουργούν τα δικαστήρια και οι εισαγγελίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X