Θέμα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: «Ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα στους Βουλιαράτες! Το καλάσνικοφ και η σορός

Κωνσταντίνος Κατσίφας: «Ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα στους Βουλιαράτες! Το καλάσνικοφ και η σορός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από πυρά αλβανών αστυνομικών ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και η υπόθεση παίρνει πια και διπλωματικές διαστάσεις.

Κωνσταντίνος Κατσίφας

Στις Βουλιαράτες υπάρχει από το πρωί έντονη παρουσία της αλβανικής αστυνομίας, όπου την Κυριακή έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Κλιμάκιο της αλβανικής αστυνομίας, νωρίς το πρωί ανέβηκε στο σημείο της δολοφονίας του έλληνα ομογενή. Κι αυτό, προκειμένου να κάνει αυτοψία.

Ένταση στο σημείο που πέθανε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας

Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλβανικές Αρχές απέρριψαν το αίτημα για εξέταση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Έλληνα ανεξάρτητο ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Έλληνας ιατροδικαστής από τα Ιωάννινα ήταν έτοιμος να μεταβεί στην περιοχή. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές πως παραμένει στα σύνορα και περιμένει… το πράσινο φως για να μπει στην χώρα.

Η οικογένεια επιμένει ότι θα πρέπει να υπάρξει ανεξάρτητη πραγματογνωμοσύνη. Έτσι, αρνείται να παραλάβει τη σορό του προκειμένου να προχωρήσει στην ταφή!

Αυτό είναι το καλάσνικοφ;

Την ίδια ώρα, ένα καλάσνικοφ με διόπτρα παρουσιάζει το syri.net αναφέροντας ότι αυτό είναι το όπλο το οποίο κρατούσε στα χέρια του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Προκαλεί Αλβανός δημοσιογράφος! «Καλύτερα να κλαίνε οι μανάδες σας…»

Η φωτογραφία με το όπλο, τύπου καλάσνικοφ, μοιάζει να έχει «τραβηχτεί» στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. Το όπλο έχει προσαρμοσμένη διόπτρα.

Δείτε την φωτογραφία

Κωνσταντίνος Κατσίφας

Βίντεο ντοκουμέντο

Παράλληλα, χθες μεταδόθηκε βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις τελευταίες στιγμές του Έλληνα ομογενή.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας φαίνεται να κρατά ένα καλάσνικοφ και ακούγονται πυροβολισμοί…

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X