Κοινωνία

Κως: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη για το θάνατο της Αναστάζια πήρε ο 32χρονος

Κως: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη για το θάνατο της Αναστάζια πήρε ο 32χρονος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (21/6/2023) ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, εκείνος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πάντα όμως βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

Στα δικαστήρια βρίσκεται και η μητέρα της Αναστάζια που βρίσκεται στην Κω μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, η οποία εντοπίστηκε τελικά νεκρή, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της 27χρονης κάνουν λόγο για στραγγαλισμό, καθώς δεν βρέθηκε αίμα, ενώ φαίνεται να υπήρξε και πάλη, γιατί στον λαιμό και στα χέρια του 32χρονου υπόπτου υπάρχουν αμυχές. Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης κοπέλας.

Η σορός της Αναστάζια μεταφέρθηκε στη Ρόδο, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κω.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X