Κοινωνία

Κρατηθείτε. Εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη χρεώνει τον πάγο στο λογαριασμό

Κρατηθείτε. Εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη χρεώνει τον πάγο στο λογαριασμό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εφαγαν καλά, ήπιαν το ποτό τους και ήταν όλα ωραία. Μέχρι που ήρθε ο λογαριασμός και τους έπεσε το σαγόνι. Τον κοίταξαν καλά καλά έτριψαν τα μάτια τους, αλλά τίποτα δεν άλλαζε. Εβλεπαν και δεν το πίστευαν πως στο λογαριασμό είχε χρεωθεί ο…πάγος με ένα ευρώ. Ναι, ναι καλά διαβάσατε, το κατάστημα είχε χρεώσει και τον πάγο.

Η εκπομπή Live News επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του εστιατορίου,  ο οποίος διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο, αλλά για μία πιο εξιδεικευμένη περίπτωση. «Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Είναι ένα ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη», είπε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος στο MEGA.

Ο πάγος που χρεώθηκε επιπλέον ένα ευρώ στο ζευγάρι είναι ένας μεγάλος κύβος. Λόγω της μεγάλης μάζας σε σχέση με την επιφάνειά του, λιώνει πολύ πιο αργά από τον συνηθισμένο, διατηρώντας το ποτό στην ιδανική θερμοκρασία με το λιγότερο δυνατό νέρωμα. «Εφόσον είναι ένα προϊόν το οποίο το αγοράζω, θεωρητικά μπορώ και να το πουλήσω. Σε αυτήν τη λογική όμως θα έπρεπε να πουλάω και το λάδι στη σαλάτα και το αλάτι στα φαγητά», δήλωσε ο επιχειρηματίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X