Κοινωνία

Λαμία: Εφιάλτης για μια 22χρονη! «Προσπάθησε να με βιάσει ο ξάδερφός μου»

Λαμία: Εφιάλτης για μια 22χρονη! «Προσπάθησε να με βιάσει ο ξάδερφός μου»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H καταγγελία της 22χρονης στη Λαμία σοκάρει. Κατονομάζει τον ξάδερφό της, ως τον επίδοξο βιαστή της. Περιγράφει αναλυτικά τα γεγονότα και τονίζει πως ο βιασμός της αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

Ένας βιασμός που τελικά δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή. Περιγραφές για τη φρίκη που έζησε στη Λαμία και μια καταγγελία που τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει ολόκληρη την πόλη. Η 22χρονη κατονομάζει ξάδερφό της, ως εκείνον που προσπάθησε να τη βιάσει, όταν οι δυο τους, έμειναν μόνοι.

Όλα όπως περιγράφει η 22χρονος έγιναν αργά χθες το βράδυ (09-02-2022) στην πόλη της Λαμίας. Ο 36χρονος, που όπως είπε στους αστυνομικούς είναι ξάδερφός της, προσπάθησε με τη χρήση σωματικής βίας να τη βιάσει. Οι δυο τους, είχαν μείνει μόνοι.

Ο 36χρονος σύμφωνα και με τα όσα καταγγέλλει η 22χρονη γυναίκα προσπάθησε να της αφαιρέσει το εσώρουχο προκειμένου να προχωρήσει περαιτέρω με τη χρήση σωματικής βίας. Η 22χρονη γυναίκα η οποία είναι και ξαδέλφη του κατάφερε να αντισταθεί και τράπηκε σε φυγή πηγαίνοντας κατευθείαν στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, άμεσα με ενέργειες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Λαμίας οι άνδρες της ΕΛΑΣ βρέθηκαν στο σπίτι του 36χρονου και προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο 36χρονος άνδρας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού με τη χρήση σωματικής βίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X