Κοινωνία

Πάτρα: Θρήνος για 22χρονη – To σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει

Πάτρα: Θρήνος για 22χρονη – To σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο θρήνος είναι ανείπωτος για την οικογένεια και όλους όσοι γνώριζαν την 22χρονη φοιτήτρια από την Αμαλιάδα, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Πάτρα.

Το «γιατί» βασανίζει τόσο την οικογένειά της όσο και τους ανθρώπους από το περιβάλλον της, που δεν μπορούν να κατανοήσουν τι την οδήγησε στην αυτοκτονία, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Το περιεχόμενο του ιδιόχειρου σημειώματος που άφησε πίσω της και εντόπισαν οι αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών που ανέλαβαν την υπόθεση δεν φαίνεται να δίνει απαντήσεις στο ερώτημα τι συνέβη και η νεαρή προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σε αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πελοποννήσου», έγραφε πως εγκαταλείπει τη ζωή και πως δεν φταίει κάποιος.

Οπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην «Π», σε όσα έγραψε η 22χρονη, έχοντας αποφασίσει να «φύγει», δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει πως οδηγήθηκε στην αυτοκτονία εξαιτίας κάποιο προσώπου ή τι μπορεί να ήταν αυτό που τη «βασάνιζε». Η νεαρή φοιτήτρια που χαρακτηριζόταν ως χαρισματικός και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ευαίσθητος χαρακτήρας, φέρεται να είχε ανησυχίες για θέματα υπαρξιακής φύσεως.

Κατά πληροφορίες, φέρεται τον τελευταίο περίπου χρόνο να είχε «κλειστεί» στον εαυτό της, χωρίς ωστόσο πότε να έχει μοιραστεί με συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο αυτό που την απασχολούσε, ενώ ουδέποτε είχε εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά και πολύ περισσότερο αυτοκτονικές τάσεις.

Η 22χρονη από την Αμαλιάδα Ηλείας που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής απαγχονισμένη από κουρτινόξυλο στο σπίτι της, στην οδό Θράκης. Εντοπίστηκε από τους γονείς της, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν και ταξίδεψαν στην πόλη, καθώς η κόρη τους, δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές τους κλήσεις, κάτι που δε συνήθιζε. Δυστυχώς, όταν άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος, αντίκρισαν το παιδί τους νεκρό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X