Κοινωνία

Λιμάνι Πειραιά: Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα για τον 36χρονο που πνίγηκε

Λιμάνι Πειραιά: Συνελήφθησαν καπετάνιος και πλήρωμα για τον 36χρονο που πνίγηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λιμάνι Πειραιά: Το καράβι επέστρεψε πίσω και γίνονται ανακρίσεις για το συμβάν
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον άνθρωπο που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά. Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα για το συμβάν στον Πειραιά, όπου ένας 36χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει.

Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο και ο άτυχος άνδρας, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε αυτό, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Το χρονικό

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 21:50, όταν ένας νεαρός, που έφτασε αργοπορημένος στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon», επιχείρησε να μπει στο πλοίο που έκανε το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο.

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου, ενώ το «Blue Horizon» είχε απομακρυνθεί μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X