Κοινωνία

Mac Arthur Glen: Σφοδρές αντιδράσεις! Ανοιχτά τις Κυριακές με υπουργική απόφαση Άδωνι

Mac Arthur Glen: Σφοδρές αντιδράσεις! Ανοιχτά τις Κυριακές με υπουργική απόφαση Άδωνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Mac Arthur Glen: Ήρθε στο φως απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία προβλέπει την λειτουργία του εκπτωτικού χωριού τις Κυριακές.

Δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι αντιδράσεις από το άνοιγμα των καταστημάτων Jumbo όλες τις Κυριακές του χρόνου σε Πρέβεζα και Κατερίνη.

Στις αντιδράσεις αυτές έρχεται να προστεθεί και η υπουργική απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης να ανοίγει το εκπτωτικό χωριό Mac Arthur Glen όλες τις Κυριακές μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου.

Το «ξήλωμα» της κυριακάτικης αργίας είναι σε πλήρη εξέλιξη καθώς πολλές εταιρείες, πατώντας σε παραθυράκια του νόμου προσανατολίζονται στο άνοιγμα των καταστημάτων του και την Κυριακή.

Πριν από λίγες μέρες η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo ανακοίνωσε την απόφασή της να λειτουργεί όλες τις Κυριακές του χρόνου στα υποκατάστημά της σε Πρέβεζα και Κατερίνη.

Σήμερα ήρθε στο φως απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία προβλέπει την λειτουργία του εκπτωτικού χωριού Mac Arthour Glen στα Σπάτα τις Κυριακές. Συγκεκριμένα, με βάση την υπουργική απόφαση το Εκπτωτικό Χωριό θα μπορεί να είναι ανοικτό τις Κυριακές από τον Μάιο μέχρι το Νοέμβριο με το αιτιολογικό που υπάρχει στο ΦΕΚ της 13ης Δεκεμβρίου ότι το Εκπτωτικό Χωριό, όπως γράφει, «είναι δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τα ζώα». Πρόκειται, μάλιστα για επικαιροποίηση παλαιότερης απόφασης του Γιάννη Δραγασάκη, καθώς αποτελούσε μνημονιακή υποχρέωση, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Δείτε παρακάτω το ΦΕΚ με την απόφαση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X