Κοινωνία

Μαϊμού… τροχαίο της κόστισε 41.600 ευρώ

Μαϊμού… τροχαίο της κόστισε 41.600 ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενα μαϊμού τροχαίο ήταν η μεγάλη απάτη. Της είπαν ότι η κόρη της είναι υπεύθυνη για ένα θανατηφόρο τροχαίο. Η 66χρονη γυναίκα δεν της τηλεφώνησε να το διασταυρώσει γιατί πίστεψε το συνομιλητή της στο τηλέφωνο. Αυτός της ζήτησε 41.600 ευρώ για να ξεμπλέξει την κόρη της και μάλιστα της πρότεινε να τα πετάξει από το μπαλκόνι, πράγμα που δέχθηκε και έκανε.

Οταν τηλεφώνησε στην κόρη της για να δει πως είναι, διαπίστωσε ότι το τροχαίο ήταν μαϊμού και την εξαπάτησαν, αλλά οι απατεώνες είχαν ήδη κάνει φτερά.

Η ιστορία έγινε στην Πάτρα και στις λεπτομέρειες έχει ως εξής:

Μία 66χρονη, πιστεύοντας το τηλεφώνημα ότι η κόρη της έχει προκαλέσει με το αυτοκίνητό της, το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου, πείστηκε να δώσει στους επιτήδειους απατεώνες 41.600 ευρώ, προκειμένου να γλιτώσει από τις βαριές συνέπειες του νόμου.

Η γυναίκα μάλιστα, πείστηκε να μεταβεί στο σπίτι της κάποιος για να παραλάβει τα χρήματα και αυτή να του τα πετάξει από το μπαλκόνι, μια συνήθης τακτική που χρησιμοποιούν οι απατεώνες για να παραλαμβάνουν τη λεία τους.

Ετσι, συνεργός του ατόμου που επικοινώνησε μαζί της, μετέβη στο σπίτι της 66χρονης και παρέλαβε τη σακούλα με το ποσό που του πέταξε από το μπαλκόνι.

Οταν η γυναίκα επικοινώνησε με την κόρη της και αποκαλύφθηκε η απάτη, ήταν πλέον αργά.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απατεώνων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος προχθές το απόγευμα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με 66χρονη στην Πάτρα και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα, προκαλώντας θανάσιμο τραυματισμό, της ζήτησε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 41.600 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου.

Στη συνέχεια άγνωστος συνεργός του μετέβη στην οικία της 66χρονης, όπου εκείνη του πέταξε από το μπαλκόνι σακούλα που περιείχε το χρηματικό ποσό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X