Κοινωνία

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Καστοριά για την ακρίβεια

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Καστοριά για την ακρίβεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της Καστοριάς με κεντρικό σύνθημα «Η Καστοριά βουλιάζει. Ακούει κανείς;». Η συγκέντρωση έγινε μπροστά από το κτήριο της Αντιπεριφέρειας. Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού από το κύμα ακρίβειας σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και στα καύσιμα που προκαλεί η ενεργειακή κρίση.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν αρκετοί φορείς της Καστοριάς, έδωσαν το «παρών» ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Δ. Κοζατσάνη και Θ. Μάνος, οι δήμαρχοι Καστοριάς Γ. Κορεντσίδης, Άργους Ορεστικού Π. Κεπαπτσόγλου, Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, οι πρώην Αντιπεριφερειάρχες Δ. Σαββόπουλος και Σ. Αδαμόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων της Π.Ε. Καστοριάς.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σ. Παπανδρέου και ακολούθησαν οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, του Εμπορικού Συλλόγου, Αγροτικού Συλλόγου, της Εστίασης και Πρατηριούχων Καστοριάς.

Ακολούθησε συμβολική πορεία προς το υποκατάστημα της ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διακοπές στην παροχή ρεύματος σε άπορες και ανήμπορες οικογένειες.

Η συγκέντρωση, που όπως ειπώθηκε, ήταν το προοίμιο παρόμοιων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν, σε περίπτωση που η κυβέρνηση αγνοήσει τα αιτήματα των καστοριανών πολιτών σε σχέση με τα προβλήματα επιβίωσης που βιώνουν τα τελευταία χρόνια.

 

Πηγή: kastorianiestia.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X