Κοινωνία

Μίκης Θεοδωράκης: Θρίλερ χωρίς τέλος! Θα κάνουν τεστ DNA Μαργαρίτα Θεοδωράκη και Νίκος Κουρής

Μίκης Θεοδωράκης: Θρίλερ χωρίς τέλος! Θα κάνουν τεστ DNA Μαργαρίτα Θεοδωράκη και Νίκος Κουρής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέες εξελίξεις στο σήριαλ, όπως εξελίσσεται, του αν ο Νίκος Κουρής είναι βιολογικός γιος του Μίκη Θεοδωράκη ή όχι.

Λίγες εβδομάδες μετά την προσωρινή διαταγή να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο ‘Θεοδωράκης», ο Νίκος Κουρής έστειλε εξώδικο στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη και της ζητά να υποβληθούν σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη ή όχι.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού τον πραγματογνώμονα – γενετιστή, Κ. Φιτσιάλο, για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια, προκειμένου να αρθεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».

Σύμφωνα με τον γενετιστή, το ραντεβού κλείστηκε για τις 25 Οκτωβρίου και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε πέντε εργάσιμες μέρες.

(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Οι πέντε διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης φαίνεται να είχε αφήσει πίσω του περισσότερες από μια διαθήκες. Όπως είπαν άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή «T-live», μέχρι την Παρασκευή θα έχουν πάρει τα αντίγραφα της διαθήκης και έτσι θα γίνει γνωστή η τελευταία βούληση του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Η διαθήκη που άφησε ο Μίκης Θεοδωράκης πρόκειται για μια συρραφή πέντε διαθηκών καθώς από το 2015 και μετά κάποια περιστατικά τον ανάγκασαν να την αλλάξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-Live ο Μίκης Θεοδωράκης πριν το 2015 ήθελε να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι είχε ξεκινήσει να γράφει τις διαθήκες του, ωστόσο κάποια γεγονότα τον οδήγησαν να αλλάξει τις τελευταίες αποφάσεις του.

Πλέον μένει να φανεί ποια διαθήκη θα κηρυχθεί ως κύρια καθώς ο ειρηνοδίκης θα ελέγξει τη γνησιότητα της υπογραφής και την ημερομηνία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X