Κοινωνία

«Μιλούν» κινητά και κάμερες για τη δολοφονία του Άλκη: Έρχονται προσαγωγές

«Μιλούν» κινητά και κάμερες για τη δολοφονία του Άλκη: Έρχονται προσαγωγές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα κινητά τηλέφωνα και τις κάμερες ασφαλείας έχουν επικεντρωθεί οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ήδη φαίνεται πως έχουν «μιλήσει» τα κινητά τηλέφωνα, τα στίγματα των οποίων εντοπίστηκαν εκείνη την ώρα σε εκείνο το σημείο όπου δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση ο Άλκης, δηλαδή την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η καταδρομική επίθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Open, έχει συλλεχθεί και πολύτιμο υλικό από τις κάμερες καταστημάτων, κάτι που κάνει τις Αρχές να αισιοδοξούν πως σύντομα θα έχουν νέες προσαγωγές, αν όχι συλλήψεις.

Έχει μαζευτεί αρκετά σημαντικό υλικό που θα αποδειχθεί πολύτιμο ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Αύριο η απολογία του 23χρονου

Ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης σήμερα θα έχει συνάντηση με τον συνήγορο υπεράσπισής του, προκειμένου να ετοιμάσουν την αυριανή απολογία του.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει αλλάξει στάση και παραδέχεται πως ήταν στο σημείο της δολοφονίας. Ωστόσο, λέει πως δεν συμμετείχε.

Την ερχόμενη Τρίτη θα μεταβεί στον ανακριτή και ο Αλέξης Κούγιας με τους γονείς του 19χρονου αλλά και τους γονείς των άλλων δύο παιδιών που τραυματίστηκαν, για να παραλάβουν τη δικογραφία.

Συγκλονίζουν νέες μαρτυρίες κατοίκων

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες κατοίκων για τη δολοφονία του Άλκη στην περιοχή της Χαριλάου.

«”Φτάνει, μην με χτυπάτε άλλο, φτάνει”. Και μετά από ώρα τον σβαρνίσανε από εκεί, τον φέρανε εδώ και πάει ένας φίλος του και του λέει “άνοιξε τα μάτια σου, μίλησέ μου”» περιγράφει γυναίκα στο Open.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν «εκτέλεσαν την αποστολή τους» ακούστηκε μια φωνή να ρωτάει «Εντάξει; Τελειώσατε;» και έφυγαν.

Άλλη κάτοικος δήλωσε πως «όλοι οι γονείς φοβόμαστε» και παρακάλεσε να γίνει κάτι «για τα παιδιά μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X