Θέμα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της Κάρολαϊν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δικαιοσύνη αποφάσισε: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια συν 11 χρόνια και έξι μήνες (κατά συγχώνευση) κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, Κάρολαϊν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου 2021. Άκουσε την απόφαση ατάραχος.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ήταν ομόφωνη. Στον άνθρωπο που σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και επί 37 μέρες έπαιζε θέατρο για να γλιτώσει, δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της Κάρολαϊν και σε 11 χρόνια κι έξι μήνες για το θάνατο της σκυλίτσας τους, της Ρόξυ κι άλλες δυο πλημμεληματικές κατηγορίες. Οι ποινές που του επιβλήθηκαν τόσο για την δολοφονία της Κάρολαϊν (ισόβια) όσο και για την θανάτωση της Ρόξυ (10 χρόνια) είναι οι ανώτατες προβλεπόμενες. Σε αυτές προστίθενται οι ποινές 1 έτους και 3 ετών αντίστοιχα για τις ψευδείς καταθέσεις και καταγγελίες μετά την πράξη.

Αναφορικά με τη χρηματική ποινή το δικαστήριο αποφάσισε πάλι ομόφωνα ότι θα πρέπει να του επιβληθεί χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος, λίγη ώρα πριν από την τελική ετυμηγορία.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X