Κοινωνία

Μύκονος: Kόρη Σκοπιανού πολιτικού συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που διοχέτευε ναρκωτικά

Μύκονος: Kόρη Σκοπιανού πολιτικού συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση που διοχέτευε ναρκωτικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μύκονος: Γνωστή influencer από τα Σκόπια, που είναι κόρη πολιτικού της γειτονικής χώρας συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διοχέτευε ναρκωτικά στα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων.

Συγκεκριμένα, η Σκοπιανή συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έριχνε κόκα και XTC στα κοσμικά στέκια της Μυκόνου.

Στο κύκλωμα εκτός από την 21χρονη ξανθιά, συνελήφθησαν ο 34χρονος Σκοπιανός αρχηγός του καρτέλ, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστός Λιβανέζος dj από ευκατάστατη οικογένεια.

Η ομάδα από τα Σκόπια είχε διακριτούς ρόλους.

Ειδικότερα, ο 34χρονος ως αρχηγικό μέλος, κατ’εντολή του και υπό την καθοδήγηση του κατηύθυνε τους συνεργούς του για το που θα αποθηκεύσουν τα ναρκωτικά καθώς και τον τρόπο που θα τα διαθέσουν στην αγορά συγκεντρώνοντας τα χρήματα από τις πωλήσεις ενώ ο 35χρονος με τη συνδρομή της 21χρονης influencer με πατέρα πολιτικό από τη γειτονική χώρα και μητέρα δικηγόρο, είχε αναλάβει τον εντοπισμό των πελατών.

Στα σκοπιανά ΜΜΕ αναφέρεται το γεγονός της σύλληψης αλλά δεν αποκαλύπτεται ούτε το όνομα της γυναίκας και φυσικά ούτε ποιανού πολιτικού κόρη είναι.

Όπως ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα έσπασε ο πυρήνας δικτύου αλλοδαπών που διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικά στη Μύκονο. Οι συλληφθέντες ήταν οργανωμένοι σε εγκληματική ομάδα, με συγκεκριμένους ρόλους. Ο ένας ήταν προμηθευτής και είχε ηγετικό ρόλο, οι υπόλοιποι ήταν λαθρέμποροι και πουλούσαν τα ναρκωτικά στο νησί σε μικρές συσκευασίες σε ενδιαφερόμενους χρήστες.

Κατασχέθηκαν 437 δισκία έκσταση, 219,8 γραμμάρια κοκαΐνης, 270,9 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης και 155,7 γραμμάρια κάνναβης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X