Κοινωνία

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή 39 Κροάτες και ένας Ελληνας

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή 39 Κροάτες και ένας Ελληνας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 40 στο σύνολό τους κατηγορούμενοι από το δεύτερο γκρουπ συλληφθέντων για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της 8/8.

Ανακριτές και Εισαγγελείς Γνωμοδοτήσεων έκριναν προφυλακιστέους όσους απολογήθηκαν σήμερα και μεταξύ των προφυλακιστέων είναι και ένας Έλληνας.

Φέρεται να δήλωσε κατά την απολογία του , πως ήταν σε μια ταβέρνα, κοντά στο γήπεδο και έτρωγε με την σύντροφό του.

” Ξαφνικά – φέρεται πως πρόσθεσε- ακούσαμε τη φασαρία και πήγα προς το γήπεδο να δω τι συμβαίνει. Ανέφερε ότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια και τον συνέλαβαν διότι ήταν στο σημείο.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν είναι κροατικής καταγωγής.

Το κατώφλι των τριών ανακριτών στην Ευελπίδων πέρασαν στις 9 το πρωί οι 40 από τους 105 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από την Ελευσίνα, ο οποίος κηδεύτηκε χθες μέσα σε κλίμα οδύνης.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο με την απολογία των υπόλοιπων 35, ενώ υπενθυμίζεται ότι χθες, οι 30 πρώτοι που απολογήθηκαν, κρίθηκαν όλοι προφυλακιστέοι.

Ο αδελφός του φιλάθλου της ΑΕΚ πήγε στην Ευελπίδων για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, καταθέτοντας υπόμνημα στους ανακριτές στο οποίο ζητεί «την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και της απόδοσης ευθυνών σε όσους αιτιωδώς συνετέλεσαν στην δημιουργία συνθηκών που οδήγησαν στην στυγερή δολοφονία του αδερφού μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X