Κοινωνία

Νέο σενάριο για την Αττική: Απαγόρευση από Δήμο σε Δήμο

Νέο σενάριο για την Αττική: Απαγόρευση από Δήμο σε Δήμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το νέο lockdown θεωρείται δεδομένο στην Αττική με βήματα πίσω για το λιανεμπόριο, τα σχολεία και τις μετακινήσεις. Το απόγευμα θα γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικης Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Όπως είναι γνωστό στο τραπέζι είναι η αναστολή λειτουργίας των Γυμνασίων (και σίγουρα των Λυκείων) που ήταν προγραμματισμένο να εκκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.Ταυτόχρονα, εξετάζεται η απαγόρευση των μετακινήσεων από δήμο σε δήμο ή από Τομέα σε Τομέα. Μένει να δούμε αν θα περάσει αυτό το σενάριο και σε ποια μορφή του.

Κορονοϊός – Σύψας: Από τις 6 το απόγευμα απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική

Σε ό,τι αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας, στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών έχουν πέσει προτάσεις για περιορισμό της κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα ακόμη και στην Αττική.

Ανάλογη επιδημιολογική επιβάρυνση διαβλέπουν οι ειδικοί και στους όμορους νομούς Εύβοιας και Βοιωτίας, χωρίς να αποκλείεται τα οριζόντια μέτρα για την Αττική να συμπαρασύρουν και τους νομούς αυτούς

Πάντως, με βάση τα όσα ισχύουν και τώρα στις «κόκκινες» περιοχές δεν λειτουργούν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το λιανεμπόριο λειτουργεί με click away και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις έξι το απόγευμα.

Καταπέλτης ο Πολάκης: Αν ακούγατε θα είχαμε γλιτώσει 2.500 θανάτους

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X